header image
Bine ati venit la The Gardening Company!

images/stories/dsc_0029.jpgGradinile si plantele de interior sunt o parte integranta importanta a cladirilor de birouri si a hotelurilor. Intretinerea lor facuta regulat si profesionist garanteaza sanatatea pomilor si a plantelor si mentin prestigiul proprietatii.

Designul si achizitia plantelor se fac intr-o deplina coordonare cu clientii nostri. Noi le oferim clientilor posibilitatea sa aleaga dintr-o varietate de propuneri adecvate nevoilor lor.

The Gardening Company va ofera o gama diversificata de servicii profesionale de gradinarit, incluzand design-ul, achizitia plantelor, executia proiectului si apoi intretinerea lui.

Pentru a garanta cea mai buna calitate pentru produsele noastre, acestea provin din Olanda si sunt livrate in 3 - 4 zile lucratoare.

Toata logistica si executia ne apartin iar efectele se reflecta in frumusetea si sanatatea gradinilor si plantelor de interior.

Servicii

 

“Aportul lor la designul sezonier al gradinii a fost de cel mai inalt nivel si la fel si intretinerea, pe care tot ei o fac, mentinand o frumusete de gradina.”

Shike Koll
Chief Engineer
Hotel Radisson Blu


“Plantele de interior furnizate de The Gardening Company au schimbat atmosfera din biroul nostru si este o incantare sa le vedem in fiecare zi.”


“Prin ingrijirea lor permanenta, plantele sunt cea mai buna forma, culoare si sanatate.”

Lena Voicu
Finance and Operations Manager
DLA Piper