header image
Bine ati venit la The Gardening Company!

images/stories/dsc_0029.jpgGradinile si plantele de interior sunt o parte integranta importanta a cladirilor de birouri si a hotelurilor. Intretinerea lor facuta regulat si profesionist garanteaza sanatatea pomilor si a plantelor si mentin prestigiul proprietatii.

Designul si achizitia plantelor se fac intr-o deplina coordonare cu clientii nostri. Noi le oferim clientilor posibilitatea sa aleaga dintr-o varietate de propuneri adecvate nevoilor lor.

The Gardening Company va ofera o gama diversificata de servicii profesionale de gradinarit, incluzand design-ul, achizitia plantelor, executia proiectului si apoi intretinerea lui.

Pentru a garanta cea mai buna calitate pentru produsele noastre, acestea provin din Olanda si sunt livrate in 3 - 4 zile lucratoare.

Toata logistica si executia ne apartin iar efectele se reflecta in frumusetea si sanatatea gradinilor si plantelor de interior.

Servicii

 

“Plantele de interior furnizate de The Gardening Company au schimbat atmosfera din biroul nostru si este o incantare sa le vedem in fiecare zi.”


“Prin ingrijirea lor permanenta, plantele sunt cea mai buna forma, culoare si sanatate.”

Lena Voicu
Finance and Operations Manager
DLA Piper


“Aportul lor la designul sezonier al gradinii a fost de cel mai inalt nivel si la fel si intretinerea, pe care tot ei o fac, mentinand o frumusete de gradina.”

Shike Koll
Chief Engineer
Hotel Radisson Blu